Kapcsolat

Áttekintés

Néhány szó a DEFLORMED Kft-ről, és cégünk működéséről.

Cégünk a Deflormed Kft 2010-ben alakult budapesti székhellyel, 100%-ban magyar tulajdonnal. Vállalkozásunkat jelentős szakmai tapasztalatunkra, termék és piacismeretünkre, valamint szakmai kapcsolatainkra alapozzuk.
Vevőink számára minden esetben a legjobb ár/érték arányú terméket, illetve szolgáltatást biztosítjuk!
Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően, mára már a nagytarcsai Ipari Parkban saját tulajdonú székhellyel és raktárbázissal rendelkezik!
Ügyfeleinket, vásárlóinkat a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki, termékválasztékunkat a legújabb technológiai fejlesztésekhez igazodva, folyamatosan bővítjük. Növekvő vevőkörünk és partnereink bizalma által cégünket széles körben ismertté tesszük.
Jó felkészültséggel, kitartó, kemény és becsületes munkával a legnagyobb értéket teremtő, sikeres kisvállalkozás pozíciójára törekszünk Magyarországon!

Bozsó Jenő tulajdonos, ügyvezető

Higiénia üzletág0%
Webáruház üzletág0%
Egészségügy üzletág0%
Karbantartás üzletág0%

Deflormed Managment

Deflormed Kft Jenő

Ő Jenci

Fő séf
Andrea

Ő Andrea

Kukta
Timi

Ő Timi

Kukta
Évi

Ő Évi

Kukta
Deflormed Kft Attila

Ő Attila

Kukta
Attika

Ő Attika

Mister Bitfej
team2

Ő nem tudjuk ki

De nagyon szimpatikus :-)

Mit csinálunk?

Egészségügyi Technológia Ágazat

EGÉSZSÉGÜGYI és nagy konyhai gépek, műszerek és berendezések, valamint komplett vízkezelő rendszerek értékesítése és telepítése.

Egészségügyi és intézmény higiénia ágazat

DEKOMED® intézményhigiéniai vegyszerek gyártása és forgalmazása.

Szolgáltatási, szerviz és karbantartás ágazat

Egészségügyi, nagy konyhai és vízkezelő berendezések karbantartása és javítása, használt egészségügyi berendezések felújítása és értékesítése, műszer- és labor mosogatógépek és sterilizátorok időszakos validálása (ellenőrzés, hitelesítés), projekt pályázati munkák előkészítése, műszaki specifikációk készítése.

DEKOMED® tisztítószerek gyártása és forgalmazása

Büszkén vállaljuk és hirdetjük, hogy a DEKOMED® MAGYAR termék!
Szorgalmas, törekvő és valódi elképzelésekkel rendelkező kis csapat „gyermeke” ez a termékcsalád. A tisztítás minden fázisára magas szintű megoldást nyújt, akár professzionális szinten, akár egy normál háztartásban. Ne engedje, hogy a piszok átvegye Ön felett a hatalmat! Próbálja ki termékeinket és nem tudja majd abba hagyni!

Intézményhigiénia és intézmény ellátás

Célunk és törekvésünk vevőink és partnereink legmagasabb minőségű termékekkel való ellátása. Szolgáltatásunkat rugalmasan és felelősséggel végezzük.
Kizárólag egy sikeres, modern és professzionálisan működő vállalkozás képes a minőségi teljesítményre.
Partnereinket az intézményhigiénia területén teljes körűen szolgáljuk ki, a gyufától a folyékony szappanig, a WC papírtól a papír zsebkendőig, az ablaktisztítótól egészen a vízkőoldóig nálunk minden megtalálható.
Komplett ellátást és gyors, pontos kiszolgálást garantálunk!

medaSEPT orvosi vizsgáló és sebészeti kesztyűk forgalmazása

Minőség a védelem érdekében! A legmagasabb minőségi paraméterekkel rendelkező orvosi kesztyűink biztosítják ezt a felhasználók, a páciensek és környezetünk számára. A medaSEPT termékeket elsősorban kórházi, klinikai, egészségügyi, ápolási és ambuláns ellátásban javasoljuk alkalmazni. Természetesen fogorvosi és állatorvosi rendelők, laboratóriumok, élelmiszeripari cégek, valamint a gyógyszeripar, sőt a szépségipar (fodrász,manikűr-pedikűr szalonok) is bizalommal használja a kiváló minőségű kesztyűinket!

Egészségügyi gép,- műszer képviselet és kereskedelem

Ágytálmosó és fertőtlenítő berendezések, műszer-labor mosó és fertőtlenítő berendezések, Selecta mosó-átfúvó pisztolyok, gipsz és boncfűrészek, laryngoszkópok, könyökkaros adagoló berendezések, UH tisztító berendezések, asztali autoklávok, automatikus lábzsák adagoló….. csupán pár termék kiragadva mindazok közül, melyek magyarországi képviseletét, értékesítését és szervizét ellátjuk.

Szervizszolgáltatás

Murphy törvénye értelmében „Ami el tud romlani, az el is romlik.”, valamint „Semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.”
Úgy véljük mindkét törvény igaz, hiszen mi is tapasztaljuk, hogy a még oly tökéletesnek hitt gépek is elromlanak. Ilyenkor minket hívnak partnereink, mert bár „Semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik” sok éves tapasztalattal rendelkező kollégaink minden elromlott, lerobbant gépet működő képes állapotba hoznak.
…és ha már a különböző elveknél tartunk, mi követjük „Ockham borotvája” filozófiai elvet, miszerint  „általában az egyszerűbb megoldás a helyes”, így munkánkat gyorsan és praktikusan végezzük el.

Projekttámogatás

Egészségügyi és higiéniai pályázatokban, projektekben veszünk részt az előkészítéstől kezdve a pályázati ajánlatokon át a megvalósításig. Cégünk önállóan, de alvállalkozóként is pályázik. Indikatív ajánlatok készítésével projekt előkészítéseket is vállalunk, illetve szakértői feladatok ellátásban is részt veszünk.

Hívjon minket bizalommal!
Minden megkeresésére készséggel válaszolunk.

A DEFLORMED Kft kiemelt partnerei

KÖZÖSSÉGI OLDALAK

FACEBOOK
GOOGLE PLUS
TWITTER
INSTAGRAM
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt