Kapcsolat

Ingo-man Plus adagoló számlálóval

Ingo-man Plus adagoló számlálóval

Ingo man Plus adagoló

Az új Ingo-man plus adagolók beépített számláló funkciója megbízhatóan rögzíti a végrehajtott kézfertőtlenítési műveleteket. A kéz-higiénia fejlesztése és ellenőrzése ily módon sokkal pontosabban véghezvihető. Az ingyenesen választható szoftvereszköz rögzíti, értékeli és archiválja az adatokat. Az új ingo-man plus számlálóval ellátott adagolóval egyrészt egy megbízható adagoló-kontroll rendszert lehet kifejleszteni, másrészt lehetőség nyílik a kéz-higiénia optimalizálására. Számoló funkció – A pontos adagolásért a kéz-higiénia területén. Autoklávozható pumpa, mely elölről is könnyen cserélhető. Flexibilis szigetelősapka, mely lehetővé teszi különböző palackok használatát, és biztosítja, hogy a palack szilárdan álljon az adagolóban. Magas higiéniás standard. A ingo-man plus eloxált alumíniumból készül. Ez a magas minőségű anyag hatékonyan megállítja a baktériumszaporodást, bakteriosztatikus tulajdonságának köszönhetően. 

Burkolat:  Magas higiéniai standardnak megfelelő eloxált alumínium felületek. Stressz tűrő konstrukció folyamatos használatra. Cserélhető táblák egyéni termékcímkézéshez. 

Pumpák: Hajlított, rozsdamentes acélcsőből készült könyökkar, autoklávozható. Egyenes, rozsdamentes acélból készült könyökkar, autoklávozható. K széria: műanyag pumpa, mosogatógépben tisztítható és KSP széria: műanyag szórófej, mosogatógépben tisztítható.

Adagolás: állítható, kb. 1,5 ml / nyomás, redukálható kb. 0,5 ml/nyomásra. Töltés: A töltési lehetőségek széles választéka növeli a gazdaságosságát. Alkalmas szappan, fertőtlenítő, lotion adagolására is.

Tags:


Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt