Kapcsolat

DEKOMED – Grilltisztító, hideg zsíroldó

DEKOMED – Grilltisztító, hideg zsíroldó

Alkalmazási terület:

Az elzsírosodott grillsütőre, tűzhelyre szükség szerint permetezzük a Grilltisztítót, 15-30 percig hatni hagyjuk, majd forró vízzel öblítsük le.

Felhasználási javaslat:

Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni. Amennyiben a tisztítandó felület nagy mértékben szennyeződött a tisztítási folyamat megismétlendő.

Összetétel:

Nátrium-hidroxid

Figyelmeztetések:

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. R31 – Savakkal érintkezve mérges gázok keletkeznek R35 – Súlyos égési sérüléstokoz. S1/2 – Elzárva gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S24/25 – Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembekerülést. Ha szemben kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S28 – Ha az anyag bőrre kelül, vízzel azonal le kell mosni. S37/39 – Megfelelő védőkesztyű és arc-/szemvédőt kell viselni. Baleset, vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni. S50 – Savakkal nem keverhető. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. FIGYELEM! A termék Kálium-,és Nátrium-hidroxidot tartalmaz!Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt